Bårekrans til begravelse

Dekor er et viktig element for å skape vakre og fine avskjedsstunder med noen som har stått oss nær. En bårekrans har alle forutsetninger for å skape de rette rammene når de ser vakre ut, samtidig som du kan gi en siste hilsen.

Kransene kan lages etter deres ønsker ut i fra hva vi kan skaffe av blomster. Størrelsen og prisen kan vi tilpasse etter deres ønske. Prisene er med sløyfe og kort.

Som begravelsesbyrå har vi vår egen blomsterdekoratør,og som sørger for å skape bårekrans som garantert vil gjengi den avdødes personlighet. I vårt sortiment har vi mange bårekranser du kan ta utgangspunkt i, men du kan også komme med konkrete ønsker. Vi har alle muligheter for å tilpasse bårekransen etter dine innspill. 

Vi bistår primært Gjøvik, Vestre Toten, Østre Toten og Søndre Land med bårekranser, men vi har erfaring med begravelser i andre kommuner. Vi har kontorer på Gjøvik, Lena og Raufoss. Vi kan også komme hjem til dere for konferanse. 

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bistå deg med fin og vakker bårekrans til begravelse.