Om oss

Med mer enn 80 års erfaring kan vi hjelpe dere med å lage en fin og minnerik avskjed, som er tilpasset deres ønsker og behov.

Trostrud Begravelsesbyrå

Over 80 års erfaring

Vi hjelper dere med å lage en fin og minnerik avskjed, som er tilpasset deres ønsker og behov. Vi hjelper dere med alt det praktiske eller tilrettelegger for at de som ønsker det, kan gjøre noe selv.

Våre primære kommuner er Gjøvik, Vestre Toten, Østre Toten og Søndre Land. Vi kan bistå med begravelser i andre kommuner. Vi har kontorer på Gjøvik, Lena og Raufoss. Vi kan også komme hjem til dere for konferanse.

Vi selger gravstein, utfører oppussing, navntilførsel og montering av gravmonumenter. Vi hjelper til med transport i inn- og utland. Vi er medlem av VIRKE Gravferd

Over

80 års erfaring

Vårt begravelsesbyrå ble etablert i mars 1940, og har i dag 6 heltidsansatte og 1 deltidsansatte. Vi er representert med kontor i Gjøvik, Lena og Raufoss. Vårt primære arbeidsområde er Østre og Vestre Toten, Søndre Land og Gjøvik, men vi kan bistå med forberedelser og begravelser også utenfor dette området.

Vårt begravelsesbyrå har ansatt egen blomsterdekoratør samt at vi også utfører oppussing, navnetilførsler og montering av gravmonumenter. På vårt kontor på Gjøvik har vi en stor utstilling av gravmonumenter i alle prisklasser.

Våre ansatte

Harald Trostrud
Harald Trostrud
Daglig leder / Gravferdskonsulent
416 89 989harald@trostrudbegravelse.no
Jan-Rune Trosterud
Jan-Rune Trosterud
Mette Møller
Mette Møller
Nils A. Rustad
Nils A. Rustad
Ragnhild Karlsen
Ragnhild Karlsen