Gravferds- og begravelsesbyrå i Gjøvik

Siden 1940 har vi sørget for å bistå med forberedelser og assistanse for å skape minneverdige avskjeder og begravelser. Se vår nettside for mer informasjon.

Siden 1940 har vi i Trostrud Begravelsesbyrå sørget for å bistå med forberedelser og assistanse for å skape minneverdige avskjeder og begravelser. I en tung stund kan det være mange fordeler med å overlate forberedelsene til et profesjonelt begravelsesbyrå.

For oss i Trostrud Begravelsesbyrå handler det om å gjengi den avdødes liv og fine stunder ved å gjøre begravelsen mest mulig personlig. Vi tilpasser avskjedsstunden etter dine ønsker og behov.

Som begravelsesbyrå bistår vi primært Gjøvik, Vestre Toten, Østre Toten og Søndre Land, men vi har også erfaringer med begravelser i andre kommuner. Vi har kontorer på Gjøvik, Lena og Raufoss. Vi kan også komme hjem til dere for konferanse.

Allsidig begravelses-og gravferdsbyrå

For oss er service viktig - nettopp for å kunne håndtere hele prosessen på vegne av deg. Vi har medarbeidere innen blomsterdekorasjon samt at vi også utfører oppussing, navnetilførsler og montering av gravmonumenter.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi som begravelsesbyrå kan bistå deg i en vanskelig tid.

...