Gravferdsbyrå med lang erfaring

Vi hjelper å planlegge alle typer seremonier. Kristelig, human etisk, livssynsnøytrale og seremonier for alle andre religioner. Les mer om våre tjenester her.

Det er trist å miste en som stod deg nær. Om du føler at tiden rett etter blir vanskelig, kan vi tilby å gjøre planleggingen av begravelsen litt enklere. Som Gravferdsbyrå er det vår jobb å guide deg gjennom prosessen frem mot bisettelsen. Vi tilbyr gravferdstjenester i Lena og for nærliggende områder.

Gravferdsbyrå siden 1940

Vi er et gravferdsbyrå som kan ta oss av hele planleggingen av begravelsen, eller deler av den om du selv ønsker å gjøre deler av utførelsen. Vårt oppdrag er å gjøre begravelsen til en minnerik og fin avskjed. Helt siden 1940 har vi vært et gravferdsbyrå for områdene Østre og Vestre Toten, Søndre Land og Gjøvik.  Vi kan også stille opp med gravferdstjenester for områder utenfor dersom det er ønskelig.

Skaper en komplett og minnerik begravelse

Vi er et fullverdig gravferdsbyrå som tilbyr alt som må til for å legge til rette for en fin begravelse. Gjennom vår samarbeidspartner selger vi gravstøtter av alle slag i ulike prisklasser. Våre tjenester innebærer også oppussing, inngravering og montering av gravstøtter. I tillegg har vi en egen blomsterdekoratør med lang erfaring innen sorgbinderi. Dette betyr også at du som pårørende slipper å måtte forholde deg til mange aktører.

Bistår til alle typer seremonier 

Her i Trostrud begravelsesbyrå kan vi hjelpe deg med seremonier av alle slag. Våre rådgivere kan bistå råd til kirkelige, human etisk, livsnøytral og begravelser for alle religioner. Hvor stor del du ønsker å ta del i er opp til deg. Når du kommer for å få hjelp fra vårt gravferdsbyrå, vil du kunne bli stilt en del spørsmål. Du finner en oversikt over hva vi vil spørre deg om her.

Selv om en begravelse kanskje kan føles på grensen til overveldende, er det også en stor del av sorgarbeidet. En fin begravelse som oppleves som riktig for den avdøde, vil være en god bidragsyter til å håndtere sorgen og savnet.

Skal du arrangere begravelse i Lena eller noen av områdene nevnt ovenfor? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med det du måtte ønske.

...