Trostrud Begravelsesbyrå – minnesteiner i Biri og Nordre Land

I de vanskelige øyeblikkene etter et tap, er det viktig å ha en støttende hånd som kan hjelpe deg med å ta de riktige valgene. Hos Trostrud Begravelsesbyrå forstår vi betydningen av å minnes våre kjære på en verdig måte. Derfor er vi stolte av å samarbeide med Eide Stein, en ledende leverandør av minnesteiner.

Lokal tilgjengelighet i Biri og Nordre Land

Vårt navn-huggeri på Eriksrud, i Vestre Toten kommune, gjør det enkelt for deg å besøke oss. Vi er også tilgjengelige for alle i Nordre Land og omegn. I tillegg har vi en større utstilling av minnesteiner tilgjengelig på vårt kontor i Gjøvik.

Bredt utvalg av minnesteiner

I samarbeid med Eide Stein tilbyr vi et bredt utvalg av minnesteiner som passer til ulike behov og estetiske preferanser. Velg mellom rå naturstein for et jordnært og tidløst uttrykk, eller glansfulle overflater for en mer polert og elegant fremtoning. Vi har også alternativer som inkluderer rom for lys, slik at du kan hedre dine kjære på en personlig måte.

Minnestein med eller uten plate

Mange velger også en minnestein med plate. Platen gir en flat overflate som gjør det enklere å plassere disse elementene på en ryddig og respektfull måte, uten å måtte legge dem direkte i jorda. Dette kan også bidra til å holde området rundt minnesteinen estetisk tiltalende.

Størrelsen på minnesteinen

Selv om det er få begrensninger for hvordan du kan velge å utforme minnesteinen, må du holde deg innenfor tillatt størrelse. Ifølge gjeldende regelverk er det ikke tillatt å ha en minnestein som overstiger 150 cm i høyden og 85 cm i bredden.

Kostnadsfri oppretting av skjevheter

Vi forstår at tiden kan påvirke selv de sterkeste monumentene. Derfor tilbyr vi kostnadsfri oppretting av eventuelle skjevheter i gravstøtten de første 5 årene. Dette er vår måte å sikre at minnet om din kjære forblir like stødig og respektfullt som den dagen det ble reist.

Vi hjelper deg å finne riktig minnestein

Vi inviterer deg til å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. La oss hjelpe deg med å finne den perfekte minnesteinen som vil tjene som et varig symbol på livet og kjærligheten til de du har mistet.

...