Din komplette partner for gravferdstjenester i Biri og Nordre Land

I en tid preget av sorg og usikkerhet, er det viktig å ha en pålitelig partner som kan veilede deg gjennom prosessen med å arrangere en verdig avskjed. Med over 80 års erfaring i bransjen, er Trostrud Begravelsesbyrå den partneren du kan stole på.

Råd og Veiledning

Vi vet at det er mange beslutninger som må tas i en allerede krevende tid. Vårt erfarne team i Trostrud begravelsesbyrå er her for å tilby råd og veiledning i alle aspekter av gravferdsplanleggingen, fra valg av seremonitype til juridiske spørsmål.

Minnesteiner

I samarbeid med Eide Stein, tilbyr vi et bredt utvalg av minnesteiner. Vi har også et navn-huggeri på Eriksrud, i Vestre Toten kommune, hvor vi utfører navnetilførsel, oppussing og montering av minnesteiner.

Seremonirom

Vi har tilgang til seremonirom som kan tilpasses dine ønsker og behov, enten du foretrekker en tradisjonell eller en mer moderne avskjedsseremoni.

Transport

Vi tilbyr transporttjenester både i inn- og utland. Uansett hvor din kjære skal hvile, sørger vi for at alt går så smidig som mulig.

Blomsterdekoratør

Blomster er en viktig del av enhver seremoni, og vår egen blomsterdekoratør er her for å skape den rette atmosfæren. Fra enkle buketter til mer omfattende dekorasjoner, vi kan tilpasse alt etter dine ønsker.

Vedlikehold og oppussing

Vi tilbyr også vedlikeholdstjenester som oppussing av minnestein og kostnadsfri retting av eventuelle skjevheter i de første fem årene.

Lokal tilhørighet

Med vår beliggenhet i nærheten av Biri og Nordre Land, er vi din lokale partner for gravferdstjenester. Vår nærhet til lokalsamfunnet gjør oss lett tilgjengelige og gir oss en unik forståelse av lokale tradisjoner og ønsker.

Kontakt oss

Hvis du befinner deg i Biri eller Nordre Land og trenger hjelp med gravferdsarrangementer, er Trostrud Begravelsesbyrå her for deg. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

...