Skap en fin avskjed med blomster

Sett en fin ramme rundt seremonien med blomster av ulike slag. Vi lager sorgbinderi og blomsterdekorasjoner til begravelser tilpasset ditt behov.

Å se blomster under en begravelse er med på å skape en fin ramme rundt en trist situasjon. Det fine med blomster, buketter og blomsterdekorasjoner er de uendelige mulighetene du har til å bruke det på en måte som passer begravelsen for din person.

Holder du til i Lena? Vi er et begravelsesbyrå med egen blomsterdekoratør som kan hjelpe deg å lage flotte kreasjoner til seremonien.

En fin ramme rundt en trist situasjon

En begravelse innebærer mange ulike elementer, både immaterielle og materielle. I det stor og hele handler det om å skape en fin seremoni som kan hjelpe med bearbeidelsen av sorgen etter å ha mistet en person. En begravelse vil inneholde stunder som er triste, men den kan også bidra med lyspunkter, et pust i bakken og rett og slett en fin situasjon for å ta et siste farvel med en som stod deg nær.

Hvis du har vært i en begravelse før har du sikkert lagt merke til alle blomsterdekorasjonene både rundt kisten og rundt om i rommet. Kanskje har du sett at noen er formet som et hjerte, en sirkel eller noe annet. Blomstene som ligger over kisten er ofte en større dekorasjon, og ofte legges det et bånd med en hilsen sammen med blomstene.

Blomster som representerer noe mer

Det å være tilstede under en begravelse lar deg ta del i en seremoni som er ment for å minnes personen som er død. Det kan være kjempefint med blomster som representerer den avdøde, men blomstene du gir kan også være en representasjon av deg og ditt forhold til vedkommende. Kanskje føler du at forholdet dere imellom var livlig og sprudlende. Da kan en bukett med mye gult være fint. Kanskje var dette en du kunne slappe av med, gjøre aktiviteter som bare dere hadde til felles.

Det er mye du kan velge å legge vekt på når du skal velge ut hva slags blomster du ønsker å ha med i seremonien. Om du ikke helt vet hva slags blomsterarrangement som ville passet seg kan vi hjelpe deg å lage en dekorasjon ut i fra dine beskrivelser. Vi hjelper blant annet med blomsterdekorasjoner i Lena og nærområdene.

Blomsterdekorasjoner etter dine ønsker

Blomsterdekorasjoner kan lages ut i fra dine ønsker. Størrelsen tilpasses også deres ønsker og budsjett. Basert på dine ønsker kan vi velge ut blomster som vil egne seg til designet du ser for deg. Når vi arbeider med blomster kan vi pynte kisten på forhånd. Vi kan også lage buketter, kraner eller bårebuketter med hilsener fra familie og nære. Selv om vi ønsker å innfri deres ønsker så godt det går, vil bukettene også være komponert av de blomstene vi har mulighet til å skaffe.

Skal du holde begravelse i Lena eller i nærheten står vi klare til å hjelpe deg med blomster, og resten av planlegging. Les mer om vårt begravelsesbyrå og hva vi kan hjelpe deg med her.

...