Vi hjelper deg med å planlegge begravelse

For oss handler det om å bistå med alle administrative elementer som må på plass, men også om å skape en fin og minneverdig begravelse. Se vår nettside.

I over 80 år har vi i Trostrud Begravelsesbyrå hjulpet til med å planlegge begravelse i samarbeid med de etterlatte. Det er mange elementer som skal på plass i en begravelse. For mange er det første gangen de skal arrangere en begravelse, i tillegg skal man håndtere den vanskelige tiden etter bortgangen til en som sto en nær. Da kan det være trygt å samarbeide med noen som har erfaring.

Hos oss i Trostrud Begravelsesbyrå handler det om å bistå med alle administrative elementer som må på plass, men også om å skape en fin og minneverdig begravelse. Vi tar alltid høyde for dine innspill, ønsker og behov for å gjøre begravelsen mest mulig personlig.

Med alt du behøver for en fin avskjed

Når du benytter deg av vår bistand vil du raskt finne ut at vi har alt du behøver av gravstøtte, kister / urner, blomster, og minneord. I tillegg bistår vi med navntilførsel, montering og transport i inn-og utland.

Som begravelsesbyrå bistår vi primært Gjøvik, Vestre Toten, Østre Toten og Søndre Land, men vi har erfaring med begravelser i andre kommuner. Vi har kontorer på Gjøvik, Lena og Raufoss. Vi kan også komme hjem til dere for å planlegge begravelsen.

...