Trostrud Begravelsesbyrå – Din lokale partner for gravstøtter i Biri og Nordre Land

Når vi står overfor tapet av en kjær, er det fint å ha en verdig og varig måte å minnes dem på. Trostrud Begravelsesbyrå forstår viktigheten av dette og er stolte av å tilby kvalitetsgravstøtter i samarbeid med Eide Stein. Med vårt eget navn-huggeri på Eriksrud i Vestre Toten, bare 30 minutter unna Biri, er vi din lokale partner for alle dine behov knyttet til gravstøtter.

Bredt utvalg av gravstøtter

Eide Stein har et bredt utvalg av gravstøtter som passer til ulike smaker og budsjett. Enten du foretrekker rå naturstein som harmonerer med det naturlige landskapet, eller en gravstøtte med glansfulle overflater for et mer polert uttrykk, har vi noe for deg. Vi tilbyr også designalternativer som inkluderer rom for lys, slik at du kan skape et varmt og innbydende minnested.

Kostnadsfri oppretting av skjevheter

Vi forstår at gravstøtten er et varig minnesmerke og at det er viktig at den forblir i best mulig stand. Derfor tilbyr vi kostnadsfri oppretting av eventuelle skjevheter i gravstøtten de første fem årene. Våre fagpersoner er flinke til montering, men faktorer som vær og vind og bevegelse i jorda, kan føre til at gravstøtten beveger seg.

En dårlig montert gravstøtte kan føre til at den faller og at du må betale for oppreisning. For å unngå ekstrakostnader, er det derfor lurt å benytte deg av noen som har god erfaring med å sette opp gravstøtter.

Nærhet og tilgjengelighet

Vårt navn-huggeri på Eriksrud er kun en kort kjøretur fra Biri, noe som gjør det enkelt for deg å besøke oss for en prat om dine ønsker og behov. Vi er her for å veilede deg gjennom hele prosessen, fra valg av gravstøtte til installasjon og vedlikehold.

Kontakt oss

Hvis du befinner deg i Biri eller nærliggende områder og er på utkikk etter en gravstøtte som reflekterer din kjæres unike liv og personlighet, er Trostrud Begravelsesbyrå her for deg.

...